Laser dentar

În clinica Dentexpert Magic am îmbrățișat ultimele tehnologii în stomatologie pentru tratamente cât mai precise și minim invazive. Laserul dentar este folosit atât în tratamente chirurgicale și de restaurare orală cât și în tratamente de întreținere și estetică precum albirea dentară.

Dacă îți dorești tratamente stomatologice eficiente, fără durere și cu vindecare rapidă, apelează la specialiștii clinicii Dentexpert Magic din Brașov sau București. Folosirea laserului dentar a dus la renunțarea folosirii de instrumente mecanice zgomotoase și inconfortabile. Tratamentul cu laser stomatologic este unul non-contact, riscul de transmitere a bolilor infecțioase fiind astfel eliminat.

Tratamente cu laserul dentar Brașov | București

Caria

Laserul dentar este ideal pentru îndepărtarea cariei fară a afecta țesutul sănătos. În plus, cu ajutorul laserului se sterilizează mult mai bine țesuturile asupra cărora s-a intervenit. Plombele aplicate aderă mai bine, crescând astfel durabilitatea lucrării stomatologice.

Tratarea cariei cu laser înseamnă un confort ridicat pentru pacient.

Canal radicular

Tratamentele de canal au o rata mai mare de succes atunci când sterilizarea canalelor se realizează cu laserul dentar. Eliminarea nervilor afectați și a bacteriilor din spațiul endodontic presupune o vindecare rapidă și lipsa disconfortului post operator.

Chirurgie dento-alveolară

Am înlocuit bisturiul cu laserul dentar. Intervențiile din sfera chirurgiei dento-alveolare sunt mai puțin invazive, laserul reducând mult sângerarea și necesitatea suturilor. Durata intervenției este redusă iar vindecarea este mai ușoară.

Parodontologie

Intervențiile laser la nivelul parodonțiului marginal ne ajută să salvăm dinții naturali ai pacienților noștri și să tratăm cu succes boala parodontală. Laserul dentar este minim invazv și vindecarea este mai rapidă, chiar și în cazul dinților mobili.
Nu aștepta să îți pierzi dinții. Programează-te la unul din specialiștii noștri în parodontologie și vei primi un plan de tratament corect, eficient și cu rezultate care te vor surprinde plăcut.

Aplicații stomatologice diverse

Laserul dentar schimbă complet concepția tratamentelor stomatologice, înlocuind instrumentele clasice rotative atât de temute pacienților. Multe tratamente stomatologice se realizează acum prin această tehnologie non-contact, fără anestezie, fără durere, fără vibrații și fară zgomote adiacente.
Pășește cu încredere în clinica stomatologică Dentexpert Magic și vom găsi pentru tine o formă de tratament care să îți redea bucuria de a zâmbi. Vei întineri și îți vei recăpăta forța și încrederea.

Programează-te pentru un plan de tratament personalizat

Brașov

Dentexpert Magic

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 20:00
București

Dentexpert Boutique

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 21:00
București

Dentexpert Magic

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 21:00
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.