Chirurgie dentoalveolară

Termenul de chirurgie dento-alveolară nu trebuie să te îngrijoreze, aici intră atât proceduri complicate cât și proceduri uzuale precum simplele extracții ale dinților monoradiculari , extracțiile molarilor de minte sau a altor dinți incluși submucos sau intraosos.

Atât în clinica stomatologică Dentexpert Magic din Brașov cât și în clinica dentară din București poți beneficia de intervenții chirugicale cu inserare de implanturi, adiții osoase, sinus lift, drenaj de abcese, rezecții apicale și multe altele într-un mediu steril și dotat cu aparatură modernă pentru intervenții sigure și precise.

O echipă de stomatologi cu experiență în chirurgie dento-alveolară este pregătită trup și suflet să te ajute cu un tratament corect și fără durere. Înainte de orice intervenție, medicii noștri îți vor explica întreaga procedură și, dacă ești anxios, vor elimina sentimentul de frică cu ajutorul procedurilor de inhalosedare. Vrem să fii confortabil atât fizic cât și emoțional.

Lasă în urmă orice experiență neplăcută și descoperă noile tratamente stomatologice din clinica Dentexpert Magic unde vizitele la stomatolog pot deveni o experiență plăcută și nedureroasă. Folosim laserul și microscopul dentar în intervențiile chirurgicale pentru acuratețe și rezultate excelente într-un timp cât mai scurt.

Intervenții de chirurgie dento-alveolară Dentexpert Magic Brașov | București

Chirurgia endodontică

În scopul salvării dintelui natural se pot efectua intervenții chirurgicale precum chiuretajul periapical, rezecția apicală sau amputația radiculară. Medicii noștri fac tot ce este cu putință să salveze dinții naturali ai pacienților.

Chirurgia preprotetică

Sunt cazuri în care pentru a realiza o reconstrucție funcțională și de calitate a danturii se intervine chirurgical pentru tratarea anomaliilor. Ne asigurăm că lucrările de restaurare dentară au baza solidă și durabilă.

Chirurgia parodontală

În clinica Dentexpert Magic folosim laserul dentar în tratamentul chirurgical al bolii parodontale. În funcție de gravitatea bolii parodontale, tratamentul chirurgical poate fi asupra pungilor parodontale sau asupra leziunilor osoase.

Chirurgia accidentelor de erupție ale dinților

Procedurile de extracție a dinților incluși sau seminclusi se realizează de medici chirurgi cu competențe în chirurgia oro-maxilo-facială. Acești dinți se îndepărtează pentru a preveni disconfortul pacientului atât din punct de vedere fizic (durere, mușcături accidentale) cât și estetic.

Chirurgia incluziilor dentare

Există cazuri în care un dinte complet format nu reușește să erupă. În funcție de rezultatele radiografiei și de factorii cauzatori (genetici sau boli autoimune) echipa de medici stomatologi cu experiență în chirurgie dento-alveolară va interveni prin extacție sau aducere pe arcadă a dintelui.

Chirurgia traumatismelor dento-parodontale

Traumatismele care intervin la nivelul dinților necesită tratament de urgentă, inclusiv atunci când vorbim despre copii și dentiția “de lapte”. Urmările pot fi grave și se pot manifesta mai târziu. Tratăm cu seriozitate accidentele.

Tratamentul edentațiilor prin implanturi dentare

Inserarea de implanturi dentare presupune o manevră chirurgicală de scurtă durată prin care se introduce un șurub în os. Realizat din biomateriale compatibile cu organismul uman, acest șurub va deveni rădăcina viitorului dinte sau va fi baza unei lucrări stomatologice mai ample.

Te așteptăm în clinica noastră stomatologică din Brașov sau București pentru a beneficia de tratamente minim invazive, inclusiv proceduri chirurgicale simple sau complexe. O echipă de medici cu experiență este implicată 100% pentru a trata orice afecțiune orală.

Brașov

Dentexpert Magic

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 20:00
București

Dentexpert Boutique

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 21:00
București

Dentexpert Magic

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 21:00
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.