Implantologie dentară

Implantul dentar ne permite azi să realizăm restaurări orale care să dureze o viață. Specialiști în implantologie, stomatologii clinicii Dentexpert Magic găsesc soluții pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți urmărind să obțină cele mai bune rezultate atât din punct de vedere estetic cât și din punct de vedere funcțional.

Un implant dentar se integrează și imită perfect un dinte natural. Bio-compatibilitatea înaltă și impactul pe care un implant îl are în viața pacienților noștri ne aduce satisfacție și ne îndeamnă să căutăm mereu soluții care să aducă zâmbetul pe buze pentru fiecare dintre cei care pășesc pragul clinicii noastre.

De ce este preferat implantul dentar?

În primul rând, introducerea șurubului care înlocuiește rădăcina dintelui păstrează forma maxilarului împiedicând retragerea gingiei (resorbția) sau migrarea dinților. Lucrările pe implant dentar nu afectează dinții învecinați.

Dotările tehnice ale clinicii Dentexpert Magic și pregătirea personalului permit realizarea de implanturi atât pentru edentații parțiale (lipsa unuia sau a mai mutor dinți) cât și pentru edentații totale (lipsa tuturor dinților).

Te așteptăm în clinica noastră stomatologică pentru a găsi cea mai confortabilă metodă de a zâmbi din nou. Este important să stabilim dacă putem să facem un implant dentar imediat sau este nevoie de tratamente care vizează gingia (parodontite, proceduri de sinus lifting și adiție osoasă etc. )

Doare un implant dentar? Nu!

Procedura de implantare a șurubului se face sub anestezie și durează puțin, pacientul nesimțind nici o durere. În caz de disconfort, la câteva ore de la intervenție, se poate administra un analgezic ușor. Vindecarea este rapidă, implantul dentar fiind soluția cea mai populară de înlocuire a dinților lipsa.

În clinica noastră stomatologică din București cât și în cea din Brașov oferim pacienților noștri sinceritate și soluții reale. Vorbim deschis despre implant și tot ce implică acesta. Realizăm inclusiv implanturi dentare pentru proteze cu sistem de prindere cu capse de bonturile care se atașează implanturilor.

Află ce soluție se potrivește pentru tine stând de vorbă cu specialiștii noștri în implantologie. Programează-te!

Investește într-un implant dentar

Este firesc să culegi toate informațiile despre implantul dentar și despre beneficiile pe care acesta le poate aduce în sănătatea ta orală. Suntem transparenți și îți oferim toate informațiile de care ai nevoie. Ne-ar plăcea să te cunoaștem și în cadrul unei consultații pentru a-ți oferi diferite variante din care tu să alegi ce se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Specialiștii noștri în implantologie sunt bucuroși să îți răspundă deschis la orice întrebare despre implant sau alte tratamente stomatologice de care poți beneficia în clinica noastră. Credem că succesul nostru are la bază relația sinceră dintre medic și pacient.

Brașov

Dentexpert Magic

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 20:00
București

Dentexpert Boutique

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 21:00
București

Dentexpert Magic

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 21:00
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.