Intrebări frecvente

Clinicile stomatologice investesc mereu în aparatură modernă și materiale de ultimă generație. În clinica noastră lucrăm cu microscop dentar, laser dentar, scanere pentru amprenta digitală și analiza ocluziei digitale etc. Totodată, avem o echipă pluridisciplinară de medici cu competențe în tratarea tuturor afecțiunilor stomatologice.

În clinica noastră fiecare pacient beneficiază de un tratament personalizat. Pentru fiecare dintre cei care ne trec pragul căutam o soluție cât mai eficientă și mai comodă de tratament.

Da. În cazul în care s-a instalat durerea sau s-a produs un accident, colegii noștri din recepție vor face tot ce este posibil pentru a te programa în cel mai scurt timp posibil. Te vom ajuta să iei cele mai bune soluții atât pe termen scurt cât și pe termen lung.

Ne asigurăm că fiecare pacient este tratat cu grijă și fără durere. Relația medic-pacient este una deschisă și transparentă, scopul fiind acela de a oferi servicii stomatologice într-un mediu plăcut. Pentru pacienții mai anxioși, recomandăm inhalosedarea, o metodă sigură și eficientă de care se bucură și cei mai mici dintre pacienții noștri.

Lista noastră de tarife poate fi consultată de oricine. Suntem o clinică care oferă servicii stomatologice pentru întreaga familie: copii, părinți și bunici.

Te invităm în clinica noastră pentru a găsi soluția ideală pentru tine și afecțiunile stomatologice care necesită tratament.

Avem programe și abonamente care se adresează atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice care își arată astfel grija pentru angajați. În funcție de tipul de abonament ales, pacienții noștri pot beneficia periodic de consultații de specialitate, radiografii, igienizări, detartraje și reduceri la celelalte tratamente stomatologice efectuate în clinica noastră.

De aceste abonamente sau programe de prevenție pot beneficia atât adulții cât și copiii. Alege unul din abonamentele clinicii noastre stomatologice și dinții vor avea parte de îngrijire și atenție.

Nu, nu și iarăși nu. Nu mai trebuie să iți fie teamă de dentist sau de durere. Tratamentele sunt minim invazive și acolo unde este nevoie, sub anestezie. Folosim aparatură modernă precum tehnologia laser pentru tratamente stomatologice fără durere și cu vindecare rapidă.

Inserarea implantului este o procedură chirurgicală uzuală care se efectuează sub anestezie locală. Pacientul poate simți un disconfort după ce efectul anesteziei a luat sfârșit și poate recurge la un anestezic ușor. Vizitele la dentist pot fi plăcute și fără durere.

Brașov

Dentexpert Magic

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 20:00
București

Dentexpert Boutique

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 21:00
București

Dentexpert Magic

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 21:00
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.