Parodontologie

În clinica stomatologică Dentexpert Magic parodontoza este tratată indiferent de stadiul bolii. Găsim întotdeauna soluții de tratament și restaurare, chiar și atunci când dinții au început să se miște. Combinăm tehnologii și tratamente pentru a salva dinții naturali și propunem scheme de tratament unice, personalizate.

Te așteptăm în clinica noastră stomatologică din Brașov cât și din București pentru tratamente de prevenție sau profilaxie dentară (curățare profesională) și tratamente complexe de îndepărtare a tartrului și a infecției care stau la baza bolii parodontale. Totodată, căutam să identificăm cauza bolii și te ajutăm să combați pe viitor această afecțiune. Avem specialiști cu experiență și o rată mare de succes în tratamentul parodontitei.

Biofilmul dentar și boala parodontală

Placa bacteriană este cel mai mare inamic al dinților, fiind de departe cea mai întâlnită cauză în instalarea bolii parodontale. Îmbolnăvirea paradonțiuliu marginal poate fi din cauza unei igiene neconforme cât și din cauza unor stări fiziologice sau afecțiuni precum diabetul, boli automimune, boli hepatice, inclusiv cauze ereditare.

Indiferent de cauză, în clinica noastră primești tratamentul corect. Alături de noi vei zâmbi din nou, îți vei recăpăta sănătatea și încrederea în tine. Suntem aici să te ajutăm și să iți oferim un tratament eficient astfel încât viitoarele vizite să fie cele de control preventiv și, de ce nu, de drag. Aici vei găsi o echipă de medici stomatologi și asistente medicale care iți vor oferi un sentiment de apropiere aparte, de care vei lega o relație caldă și de durată.

Cum tratăm în clinica Dentalexpert Magic parodontita?

Pentru fiecare pacient în parte căutam un tratament eficient care să vindece în totalitate gingia și să permită apoi tratamente sigure de reconstrucție acolo unde este cazul. Pentru un confort sporit al pacientului și o vindecare rapidă folosim tehnologii precum:

  • microscopul dentar este folosit pentru expunerea mărită a unui câmp operator de câțiva milimetri pătrați.
  • laserul performant rezolvă multe probleme parodontale printr-un sistem unic de tratament, minim invaziv, cu rezultate excepționale.
  • tratamentele de menținere a sănătății parodontale sunt efectuate cu aparate ultrasonice de mare acuratețe.

De ce să investești într-un tratament parodontal?

În primul rând, investești în sănătatea ta. Boala parodontală duce la pierderea definitivă a dinților. Odată cu pierderea dinților se instalează alte afecțiuni și starea ta de sănătate se va degrada din ce în ce mai mult, lucru pe care noi vrem să îl preîntâmpinam.

Cum pentru fiecare dintre pacienții noștri căutăm soluții cât mai puțin invazive și personalizate, este de preferat să ne vedem și să stabilim împreună un plan de tratament. Programează-te la o consultație și specialiștii noștri în parontologie vor găsi o formă de terapie pentru tine și problemele tale de sănătate orală.

Vrei o programare? Ia legătura cu specialiștii noștri.

Brașov

Dentexpert Magic

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 20:00
București

Dentexpert Boutique

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 21:00
București

Dentexpert Magic

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 21:00
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.