Protetică, estetică și cosmetică dentară

În clinica Dentexpert Magic, atât în Brașov cât și în București, se realizează lucrări de protetică dentară fixă și mobilă, utilizând materiale și tehnici de înaltă calitate. Înlocuirea unui dinte sau a mai multor dinți, inclusiv lucrările de restaurare complexe intră în sfera serviciilor noastre de protetică dentară.

Protetica dentară înseamnă mai mult decât estetică dentară, înseamnă sănătate și funcționalitate orală. Un singur dinte lipsă poate atrage migrarea sau înclinarea dintior învecinați, și de aici, o serie de complicații fiziologice și estetice. Tocmai de aceea, în clinica noastră stomatologică realizăm lucrări protetice din ceramică (porțelan) sau alte materiale (zirconiu).

Te așteptăm la o consultație în clinica noastră stomatologică din Brașov sau în cea din București pentru a stabili un plan de tratament care vizează fix problema ta: înlocuire de dinți, execuție de coroane dentare sau proteze, repararea dinților sparți sau ciobiți, lucrări de fațetare dentară pentru a corecta dinții prea mici, prea mari, prea apropiați sau prea depărtați.

Coroane dentare sau lucrări protetice fixe

Coroanele dentare și protezele parțiale fixe, așa numitele punți sau “poduri”, sunt lucrări protetice care se fixează de dinți, rădăcini sau implanturi prin intermediul unor cimenturi. Ele pot acoperi unul sau mai mulți dinți, de multe ori ocupând și spațiul rămas în urma pierderii unui dinte. Protezele fixe sunt mai comode pentru pacienți, acestea urmărind forma fiziologică a fiecărui pacient în parte.

Te așteptăm în clinica noastră stomatologică cu soluții și tratamente personalizate. Realizăm punți pe dinți naturali sau pe implanturi atunci când nu mai există dinți de legătură și pacientul își dorește o lucrare fixă.

Lucrări protetice mobilizate

Protezele mobile pot fi menținute pe dinți cu ajutorul croșetelor sau a unor sisteme speciale precum capsele, magneții, telescoapele, etc. În cazul în care pacientul nu îndeplinește condițiile pentru realizarea unei lucrări fixe, refacerea integrității arcadei dentare se poate realiza cu ajutorul lucrărilor mobilizabile.

Reușim să găsim soluții comode și sănătoase pentru pacienți, pentru nevoia lor de restaurare a sănătății orale. Cu ajutorul implanturilor realizăm reabilitări dentare mobilizate chiar și în cazul edentațiilor totale.

Proteze totale

În cazul lipsei totale a dinților se poate opta pentru o proteză totală sau mobilă. Tratamentele moderne realizate în clinica stomatologică Dentexpert Magic încearcă să reducă utilizarea protezelor totale, înlocuindu-le cu proteze mobilizate pe implanturi dentare.

Lasă orice prejudecată deoparte și vino în clinica noastră stomatologică din Brașov sau din București și convinge-te singur de serviciile de calitate și de soluțiile unice pe care ți le putem propune. Cea mai bună soluție de reabilitare dentară este cea care se potrivește tie.

Estetică dentară

Un zâmbet frumos este un zâmbet sănătos care lasă să se vadă o dantură îngrijită. Nouă ne pasă și de aceea ascultăm cu atenție ceea ce îți dorești tu. Apoi îți propunem tratamente de restaurare și estetică dentară. Avem specialiști și aparatură medicală care pot transforma viziunea ta într-un zâmbet pe care îl vei adora atunci când te privești în oglindă.

Pe lângă lucrările de protetică dentară și implanturi, la nevoie, realizăm lucrări de fațetare dentară (aplicarea unui strat subțire de material compozit sau ceramică pe suprafața dinților) minim invazive sau chiar non-invazive. Te așteptăm în clinica stomatologică din Brașov situată pe str. Alexandru Ioan Cuza nr. 54 pentru a găsi combinația perfectă dintre tehnica medicală și echipa de specialiști în estetică dentară care să îți fie alături și să îți redea frumusețea zâmbetului.

În clinica noastră din București vei găsi o echipă bine închegată de specialiști dornici să lucreze pentru frumusețea zâmbetului tău. Mai mult decât atât, în București am deschis un centru de stomatologie și estetică facială cu laser unde poți avea parte de tratamente atât din sfera stomatologiei cât și din cea a esteticii faciale. Uneori, frumusețea interioară are nevoie de mici retușuri la exterior. Te-am făcut curios? Află mai multe aici.

Albire dentară profesională

Sunt puțini acei oameni care au zâmbet alb și natural, fără intervenții de igienizare și albire cu soluții profesionale în cabinetele stomatologice. Chiar și atunci când ai o rutină corectă, dinții se pot îngălbeni sau se pot colora inestetic.

În clinica Dentexpert Magic poți recăpăta nuanța naturală a dinților tăi fără a rămâne cu senzația de sensibilitate sau fără să îți fie afectată duritatea sau smaltul dinților. Am ales laserul dentar în procedurile de albire a dinților tocmai pentru beneficiile pe care acesta le aduce pacienților: efect imediat și de durată, siguranță, fără efecte secundare.

Vrei dinți mai albi și care strălucesc de sănătate? Programează-te la clinica noastră pentru un tratament de albire dentară profesională cu laser și lampă Zoom. Frumusețea dinților și a zâmbetului tău este la un telefon distanță. Vrei un zâmbet mai frumos? Programează-te la o consultație!

Brașov

Dentexpert Magic

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 20:00
București

Dentexpert Boutique

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 21:00
București

Dentexpert Magic

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 21:00
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.