Tehnologii

Pășește cu încredere și fără frică în clinica Dentexpert Magic. Te întâmpinăm cu o echipă pluridisciplinară de medici specialiști, tratamente personalizate FĂRĂ DURERE realizate cu laser dentar și aparatură de ultimă generație pentru proceduri de înaltă finețe și vindecare într-un termen de timp cât mai scurt. Îți oferim mai mult decât un dentist bun în Brașov sau București, iți oferim o echipă bine sudată ce cuprinde peste 40 de cadre medicale implicate în găsirea unei soluții optime și de calitate pentru restaurarea danturii și frumuseții zâmbetului tău.

Laser dentar

Atât în clinica Dentexpert Magic din București cât și în cea din Brașov, laserul dentar este întâlnit în cele mai multe forme de tratament stomatologic. Caria poate fi acum tratată fară anestezie, fară durere, fară vibrații și zgomote deranjante.

Tratamentele de canal radicular (nerv) și implanturile sunt acum realizate cu ajutorul laserului dentar. Reducerea apariției durerii și sângerării, sterilizarea țesuturilor infectate cu o rată de 99% și durată mică de vindecare sunt doar câteva avantaje în tratamentul cu laser stomatologic.

Microscop dentar

Microscopul dentar utilizat de clinica stomatologică Dentexpert Magic permite vizualizarea perfectă a tuturor detaliilor stomatologice. Toate tratamentele efectuate sub microscop elimină eventualele imperfecțiuni ale tratamentelor realizate fără magnificație.

Microscopul dentar își găsește aplicația cu predilecție în parodontologie și endodonție, unde câmpul operator este de ordinul zecimilor de milimetru până la 3-4 mm. Astfel, tratamentele dentare sunt precise și minim invazive, diagnosticul fiind clar iar tratamentul impecabil.

Microscopul dentar devine indispensabil în tratamentul endodontic, dar în special în retratamentele endodontice. Microscopul dentar aduce beneficii atât medicului cât și pacientului. Folosit în vizualizarea, accesarea și dezinfectarea mai eficientă a canalelor radiculare, în identificarea și îndepărtarea instrumentelor fracturate, în îndepărtarea pivoților (știfturilor) metalici și de fibră de sticlă, în repararea perforațiilor radiculare sau identificarea și instrumentarea canalelor supranumerare, acesta asigură o acuratețe înaltă a lucrărilor stomatologice.

Amprenta digitală

Pentru a oferi servicii de înaltă calitate și un confort sporit pentru pacient, în clinica noastră stomatologică folosim tehnologii moderne pentru amprentă dentară. Amprenta digitală permite stomatologului obținerea unui model virtual foarte fidel și precis. În acest fel se elimina disconfortul pacientului și se scurtează timpul de realizare al lucrării stomatologice.

Amprenta digitală este o metodă non invazivă pe baza căreia se proiectează lucrări protetice precum coronițe, punți, incrustații, fațete dentare sau implanturi. Scanarea intraorala aduce în practica dentară beneficii atât pentru pacient cât și pentru medicul stomatolog.

Te așteptăm în clinica stomatologică Dentexpert Magic pentru tratamente cu metode moderne, personalizate și cu rezultate pe termen lung.

Implant individualizat

Îți dorești o dantură fixă? În clinica noastră stomatologică avem specialiști în implantologie care pot găsi soluții chiar și în cazul edentațiilor totale și a resorbțiilor severe. Primul pas în realizarea unui implant individualizat este realizarea unui model 3D al osului pacientului. Pe baza acestui model se realizează un schelet unic din titan biocompatibil care se mulează perfect pe osul pacientului.

Un astfel de implant individualizat urmărește cu precizie anatomia osoasă a fiecărui pacient în parte. Scheletul din titan este ancorat în os sub țesutul gingival și asigură o stabilitate excelentă pentru fixarea lucrării definitive.

Te așteptăm în clinica noastră stomatologică pentru a găsi soluția ideală pentru tine. Programează-te la o consultație.

Analiză ocluzală digitală

În clinica noastră stomatologică echipa medicală este atentă la fiecare detaliu care ține de sănătatea orală. Din acest motiv am dotat clinica cu aparatură modernă precum scanerul de analiză ocluzală digitală care ne permite o echilibrare perfectă a ocluziei dentare.

Ocluzia, respectiv mușcătură corectă, influențează atât procesul de masticație cât și cel de vorbire. Mobilitatea dentară, parodontoza, bruxismul (scrâșnitul din dinți) sau retracția gingivală ca urmare a pierderii unor dinți pot fi cauza unei ocluzii dentare incorecte.

Pentru fiecare afecțiune din sfera orală există o soluție de tratament. Te așteptăm să găsim împreună soluția potrivita cazului tău.

Inhalosedare

Vizita la medicul stomatolog trebuie să fie o experienţă plăcută, pozitivă, relaxantă chiar şi atunci când sunt necesare proceduri complicate. Majoritatea copiilor speriaţi de vizita la stomatolog, refuză deseori întâlnirea cu acesta dar stomatologia modernă oferă în prezent tratamente confortabile pentru pacienţii temători. Unul dintre acestea este sedarea conştientă cu protoxid de azot (N2O) şi oxigen (O2), cunoscută şi sub numele de inhalosedare.

Inhalosedarea se adresează atât copiilor anxioşi, care au trecut prin experienţe neplăcute, dar şi acelora care vor să reducă vizitele la stomatolog, căci sub sedare conştientă se pot face mai multe tratamente pe parcursul aceleiaşi şedinţe, aprecierea duratei tratamentului fiind alterată. Copiii se vor simţi relaxaţi, deoarece inhalosedarea are un efect uşor euforizant, putând fi astfel mai uşor sugestionaţi, deşi starea de conştienţă şi reflexele de apărare rămân intacte.

Avantajele INHALOSEDĂRII - Perioada de inducţie este scurtă, de aproximativ 2 – 3 minute, nu necesită injecţii sau perfuzii, iar profunzimea sedării conştiente poate fi verificată şi modificată în orice moment, ceea ce îi oferă medicului posibilitatea unui control eficient. Totodată, durata este variabilă, în funcţie de necesităţile tratamentului dentar. Protoxidul de azot (N2O) nu este toxic, este uşor dulceag, și nu atacă componentele sangvine, nu este captat în ţesuturi (muşchi, oase, ţesut adipos) şi se elimină la nivel pulmonar.

Brașov

Dentexpert Magic

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 20:00
București

Dentexpert Boutique

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 21:00
București

Dentexpert Magic

Lu 09:00 - 21:00
Ma 09:00 - 21:00
Mi 09:00 - 21:00
Jo 09:00 - 21:00
Vi 09:00 - 21:00
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.